Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/martho/domains/martho.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 224
Over ons - Martho Flexwerk

Over ons

Martho Flexwerk is een snel groeiend, regionaal uitzendbureau gevestigd in het centrum van haar werkgebied: Emmeloord. Met haar roots stevig verankerd in de agrarische sector is Martho Flexwerk in staat om ook buiten deze sector gekwalificeerd en kundig personeel aan te bieden. Zo zijn onze medewerkers actief in de technische sectoren, in de groensector maar ook in de productie, de industrie en in de bouw. Overal waar zowel het werken met de handen als ook “het-koppie-erbij” een rol speelt zijn mensen van Martho de beste oplossing. De juiste man/vrouw op de juiste plek, uiteindelijk is dat allemaal waar het om draait, dat begrijpen wij als geen ander!

Medewerkers uit Nederland en EU-landen
Naast vakkundig Nederlands personeel heeft Martho Flexwerk ook medewerkers uit EU-landen aan het werk. Zo zijn onze EU-medewerkers in vele sectoren actief, bijvoorbeeld in de glastuinbouw, in de visindustrie en de agrarische sector.

Werkwijze en visie
Martho Flexwerk heeft zich in relatief korte periode een plaats eigen gemaakt tussen de al gevestigde uitzendbureaus in Flevoland. Puur en alleen door te zeggen wat je doet en te doen wat je zegt, niet voor niets is dit waar Martho voor staat. En juist deze instelling wordt zo gewaardeerd door ondernemers, door onze klanten, maar zeker ook door onze medewerkers. Martho begrijpt als geen ander dat de kracht van de organisatie met name bepaald wordt door haar medewerkers/sters. Zij zijn immers het uithangbord, zij zijn het die je organisatie vertegenwoordigen bij de klant.

“Werknemers zijn immers het uithangbord van uw organisatie!”
Martho Flexwerk onderscheidt zich van andere uitzendbureaus door de korte lijnen binnen de organisatie, en het persoonlijke contact met haar klanten en medewerkers. No-nonsense, mouwen opstropen en de klus klaren, dat is waar we voor staan.

LAATSTE VACATURES

Emmeloord
Voor een klant zijn wij op zoek naar een ervaren agrarische medewerkers die bekend zijn met het spui... Lees meer >
Emmeloord
Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een ervaren logistieke medewerker met ervaring in de ag... Lees meer >
Emmeloord
Voor een klant zijn wij op zoek naar een timmerman/monteur die het leuk vindt om overkappingen/ vera... Lees meer >
Emmeloord
Voor een klant zijn wij op oproepbasis op zoek naar een handige man /vrouw die het leuk zou vinden o... Lees meer >
Emmeloord
Voor een akkerbouwbedrijf zijn wij op zoek naar een trekkerchauffeur en allround agrarische wer... Lees meer >