Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/martho/domains/martho.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 222
Over ons - Martho Flexwerk

Over ons

Martho Flexwerk is een snel groeiend, regionaal uitzendbureau gevestigd in het centrum van haar werkgebied: Emmeloord. Met haar roots stevig verankerd in de agrarische sector is Martho Flexwerk in staat om ook buiten deze sector gekwalificeerd en kundig personeel aan te bieden. Zo zijn onze medewerkers actief in de technische sectoren, in de groensector maar ook in de productie, de industrie en in de bouw. Overal waar zowel het werken met de handen als ook “het-koppie-erbij” een rol speelt zijn mensen van Martho de beste oplossing. De juiste man/vrouw op de juiste plek, uiteindelijk is dat allemaal waar het om draait, dat begrijpen wij als geen ander!

Medewerkers uit Nederland en EU-landen
Naast vakkundig Nederlands personeel heeft Martho Flexwerk ook medewerkers uit EU-landen aan het werk. Zo zijn onze EU-medewerkers in vele sectoren actief, bijvoorbeeld in de glastuinbouw, in de visindustrie en de agrarische sector.

Werkwijze en visie
Martho Flexwerk heeft zich in relatief korte periode een plaats eigen gemaakt tussen de al gevestigde uitzendbureaus in Flevoland. Puur en alleen door te zeggen wat je doet en te doen wat je zegt, niet voor niets is dit waar Martho voor staat. En juist deze instelling wordt zo gewaardeerd door ondernemers, door onze klanten, maar zeker ook door onze medewerkers. Martho begrijpt als geen ander dat de kracht van de organisatie met name bepaald wordt door haar medewerkers/sters. Zij zijn immers het uithangbord, zij zijn het die je organisatie vertegenwoordigen bij de klant.

“Werknemers zijn immers het uithangbord van uw organisatie!”
Martho Flexwerk onderscheidt zich van andere uitzendbureaus door de korte lijnen binnen de organisatie, en het persoonlijke contact met haar klanten en medewerkers. No-nonsense, mouwen opstropen en de klus klaren, dat is waar we voor staan.

LAATSTE VACATURES

Emmeloord
Senior personeelsplanner (40 u/pw) Martho Flexwerk groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een gedreven... Lees meer >
Dronten
Zoek jij een baan waarin je afwisselend werk hebt en in Noord - West Europa klanten bedient? Dan heb... Lees meer >
Emmeloord
Wij zijn, om de drukte tijdens de vakantieperiode op te vangen, op zoek naar een tijdelijke Administ... Lees meer >
Emmeloord
Wij zijn ter uitbreiding van ons team per direct op zoek naar een fulltime jobcoach. Functieomschri... Lees meer >
Emmeloord
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Emmeloord zijn wij per direct op zoek naar een: Monteur ... Lees meer >