Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/martho/domains/martho.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 222
Payroll - Martho Flexwerk

Payroll

Als payroll-aanbieder neemt Martho Flexwerk uw personeel op papier in dienst en wordt hiermee juridisch werkgever. Dit is meteen het grootste verschil tussen payroll en het uitbesteden van uw salarisadministratie.

Bij dit laatstgenoemde blijft u namelijk nog wel gewoon juridisch werkgever.

Is payroll voor uw bedrijf interessant?

In feite is payroll interessant voor iedere organisatie die met personeel werkt, vanwege de verhoogde flexibiliteit, het gemak, het beperkte risico en het financiële voordeel dat u kunt behalen door efficiënter in te kopen. Het maakt daarbij niet uit of het een kortlopend project of een lange-termijn traject betreft.

Wat zijn de voordelen?

U weet vooraf wat uw personeelskosten zullen zijn, zodat u daar rekening mee kunt houden in de berekeningen.

U betaalt een vast tarief voor de payrolldienstverlening en ontvangt periodiek één totaalfactuur. Zo heeft u een zeer nauwkeurige inzage in uw totale salaris- en personeelskosten. Facturen en/of aangiften van instanties zoals het UWV, de Belastingdienst, diverse pensioen- en aanverwante verzekeringen, de Arbodienst, de verzuimverzekering en accountants(met betrekking tot salaris- en personeelsadministratie) ontvangt u niet meer.

Uw financiële administratie wordt hierdoor beperkter en veel inzichtelijker, waarmee u direct een aanzienlijke kostenbesparing kunt realiseren. Voor uw medewerkers verandert er feitelijk niet veel, behalve dat zij kunnen terugvallen op een professionele dienstverlener op het gebied van personeel en organisatie.
 
Welke taken neemt Martho Flexwerk van u over?

Omdat het payroll-bedrijf juridisch werkgever is, neemt Martho Flexwerk meteen de arbeidsrechtelijke risico’s over. Dit betekent dat het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, salarisadministratie en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen tot het dienstenpakket van de payroll-aanbieder behoren.

Wat moet u zelf blijven doen?

U als opdrachtgever blijft de belangrijke kernzaken zelf bepalen, zoals het aannemen van nieuwe werknemers, de hoogte van het salaris, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere aangelegenheden die voor de interne gang van zaken binnen het bedrijf en voor de medewerkers van belang zijn. Er verandert dus niets op de werkvloer.


Martho Flexwerk heeft de afgelopen jaren zeer veel ervaring opgedaan met verloning van medewerkers. Graag leggen wij u in een vrijblijvend gesprek uit hoe wij werken en wat de kosten zijn, zodat u zelf kunt bepalen of payroll ook voor uw bedrijf interessant zal zijn.

Neem contact op met 0527-202291

LAATSTE VACATURES

Emmeloord
Senior personeelsplanner (40 u/pw) Martho Flexwerk groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een gedreven... Lees meer >
Dronten
Zoek jij een baan waarin je afwisselend werk hebt en in Noord - West Europa klanten bedient? Dan heb... Lees meer >
Emmeloord
Wij zijn, om de drukte tijdens de vakantieperiode op te vangen, op zoek naar een tijdelijke Administ... Lees meer >
Emmeloord
Wij zijn ter uitbreiding van ons team per direct op zoek naar een fulltime jobcoach. Functieomschri... Lees meer >
Emmeloord
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Emmeloord zijn wij per direct op zoek naar een: Monteur ... Lees meer >