Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/martho/domains/martho.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 224
Werkgevers

Werkgevers

Doordat Martho Flexwerk uw regio en uw sector door en door kent en begrijpt waar u naar op zoek bent, kan Martho de juiste match maken. Martho is een betrekkelijk kleine organisatie en mede daardoor heel flexibel. Wij kunnen maatwerk leveren als het gaat om uw wensen voor tijdelijk of vast personeel. Ook als u slechts de verloning van uw eigen personeel wilt uitbesteden, kan Martho u tegen een scherp tarief van dienst zijn. Voor meer informatie hierover, kunt u hier terecht. 

Juist omdat Martho er alles aan doet de overheadkosten laag te houden, zijn wij in staat onze medewerkers tegen een scherp tarief aan te bieden. Naast de kwaliteit van de medewerkers is dit namelijk een van de redenen waarom al veel van uw collega’s met Martho samenwerken. Een goede prijs-kwaliteit-verhouding, dat is waar het ons om gaat, dat is waar het u om gaat. En daarvoor bent u bij Martho dus op het juiste adres.

Precies de werknemer die u zoekt

Martho Flexwerk stelt alles in het werk om de medewerker/ster met juist die kwaliteiten en mentaliteit te vinden die exact op uw bedrijf past. Namelijk de mentaliteit van aanpakken, van doorzetten en van de-handen-uit-de-mouwen steken. Wij selecteren onze medewerkers op deze mentaliteit en daardoor kunnen wij met een gerust hart stellen dat zij gemotiveerd en ervaren zijn om juist dat werk te doen dat bij hen past. Het werk waar u de juiste kandidaat voor zoekt.

De juiste man/vrouw op de juiste plaats, daar gaat het immers allemaal om!

Vrijblijvend kennis maken?
Vraag vrijblijvend eens een kennismakingsgesprek aan. En maak, zoals vele honderden vaste klanten al hebben ervaren, kennis met de kwaliteiten en no-nonsense mentaliteit van Martho! Neem contact met ons op en we helpen u graag verder!

LAATSTE VACATURES

Emmeloord
Voor verschillende opdrachtgevers van ons zijn wij op zoek naar: Aardappelselecteurs Functie... Lees meer >
Emmeloord
Jobcoach (40 u/pw) Martho Flexwerk groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een gedreven jobcoach. Ben j... Lees meer >
Emmeloord
Administratief medewerker (40 u/pw) Martho Flexwerk heeft een vacature voor een administratief medew... Lees meer >
Ens
Interesse in de teelt maar nog geen ervaring? Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Ens zijn ... Lees meer >
Emmeloord
  Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Emmeloord zijn wij per direct op zoek naar een: ... Lees meer >