Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/martho/domains/martho.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 224
Werknemers - Martho Flexwerk

Werknemers

Martho Flexwerk biedt volop mogelijkheden voor mensen die graag de handen uit de mouwen steken, die weten wat er van hen verwacht wordt en die verantwoordelijkheid durven te nemen. Je kunt aan het werk in je eigen regio, in je eigen sector. Martho heeft daarvoor een groot netwerk van opdrachtgevers die juist op zoek zijn naar mensen als jou.

Mensen die graag de handen uit de mouwen steken, die weten wat er van hen verwacht wordt en die verantwoordelijkheid durven te nemen.
Tijdelijk, vast of zelfs een vaste baan
Er zijn mogelijkheden voor tijdelijk of vast werk bij Martho Flexwerk, of op termijn zelfs een vaste baan bij de opdrachtgever. Als je nog niet exact weet welk werk het beste bij je past, is er de mogelijkheid daar via tijdelijk werk achter te komen. Maar ook als je precies weet welk werk je nu en op de lange termijn wilt gaan doen, is er voor jou alle ruimte binnen Martho. Dat kan met een vast contract. Bij Martho, of op termijn bij de opdrachtgever.

Er is dus veel mogelijk bij ons. Een carrière bij een uitzendorganisatie, het kan bij Martho!

No-nonsense mentaliteit
Bij Martho Flexwerk heerst een no-nonsense mentaliteit. Dat is ook hetgeen opdrachtgevers waarderen van ons, van onze medewerkers. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed te noemen. Daarnaast zijn wij niet te groot, wij kennen elkaar, weten wat we aan elkaar hebben. Naast hard werken staan gezelligheid (voor liefhebbers weekafsluiting in onze kantine) en betrokkenheid hoog in ons vaandel. Bij Martho voel je je dan ook al gauw thuis. Neem gauw contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. De koffie staat klaar!
Persoonlijke aandacht
Martho Flexwerk is een organisatie waar je nog de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient. Wij weten als geen ander dat onze uitzendkrachten degenen zijn die het voor ons waarmaken. Naast vakmensen uit Nederland zijn dit ook gemotiveerde collega’s uit andere EU-landen. Martho begrijpt als geen ander dat de kracht van de organisatie met name bepaald wordt door onze medewerker/sters. Zij zijn immers het uithangbord, zij zijn het die onze organisatie vertegenwoordigen bij de klant. Graag stellen we hier tegenover onze persoonlijke aandacht en betrokkenheid gecombineerd met goede arbeidsvoorwaarden tegenover om onze waardering voor hun inzet te laten blijken.
Werkwijze
Wij doen ons best om een passende baan voor je te vinden. Eerst bespreken we in een persoonlijk gesprek wat je graag zou willen doen, welke ervaring je al hebt en wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast vragen we je ook om je referenties, zodat we inzicht krijgen in jouw werkverleden. Op basis van deze gegevens gaan we op zoek naar een passende functie, bij één van onze opdrachtgevers. We gebruiken hiervoor onze actuele database en ons netwerk.

Mochten we een passende functie hebben gevonden, dan stellen we je voor bij de opdrachtgever. Als de opdrachtgever positief is, wordt je uitgenodigd voor een gesprek. In sommige gevallen kun je direct aan het werk. Het doel is om tot een perfecte match te komen tussen jou, een functie en een bedrijf.

Een actieve houding stellen wij zeer op prijs. Neem regelmatig contact met ons op. Bijvoorbeeld voor wijzigingen in je beschikbaarheid, het wijzigen van persoonlijke gegevens of om aanvullende informatie voor je CV door te geven. 

Voordat je aan het werk gaat, kom je eerst bij ons langs op kantoor voor het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst en het in ontvangst nemen van de werkbriefjes.

LAATSTE VACATURES

Emmeloord
Voor verschillende opdrachtgevers van ons zijn wij op zoek naar: Aardappelselecteurs Functie... Lees meer >
Emmeloord
Jobcoach (40 u/pw) Martho Flexwerk groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een gedreven jobcoach. Ben j... Lees meer >
Emmeloord
Administratief medewerker (40 u/pw) Martho Flexwerk heeft een vacature voor een administratief medew... Lees meer >
Ens
Interesse in de teelt maar nog geen ervaring? Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Ens zijn ... Lees meer >
Emmeloord
  Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Emmeloord zijn wij per direct op zoek naar een: ... Lees meer >